Založ si blog

Aktivácia komerčného blogu

Na aktivovanie komerčného blogu je potrebné postupovať nasledovne:

  1. Korektne a pravdivo vyplňte registračný formulár vrátane fakturačných údajov.
  2. Pravda.sk Vám zaktivuje Váš komerčný blog, ale bez možnosti pridávania článkov.
  3. Do dvoch pracovných dní po aktivácii komerčného blogu prevádzkovateľ pošle na Vami uvedenú mailovú adresu faktúru, ak nebudú v registrácii vyplnené všetky fakturačné údaje, prevádzkovateľ Vás mailom vyzve na ich doplnenie.
  4. Uhraďte faktúru, do 48 hodín po prijatí platby na účet prevádzkovateľa bude Váš komečný blog na predplatené obdobie plne funkčný a môžete začať pridávať články. Na nástenke Vášho blogu sa objaví informácia o tom, že Váš blog je plne funkčný aj s termínom, dokedy. Predplatené obdobie začne plynúť dňom úplného sfunkčnenia blogu.
  5. Prevádzkovateľ Vás mailom upozorní, že Vaše predplatné vyprší aj s termínom jeho vypršania, a to dvakrát – 21 dní a 24 hodín pred uplynutím predplateného termínu.
  6. Ak po prvom upozornení nenapíšete prevádzkovateľovi, že si neželáte predĺžiť predplatné, 14 dní pred uplynutím predplateného termínu automaticky dostanete faktúru na ďalšie obdobie.
  7. Možnosť vydávania článkov si môžete predplatiť kedykoľvek, maximálne do jedného roka po vypršaní posledného predplatného. Ak uhradíte predplatné počas trvania predchádzajúceho predplatného obdobia, nové začne kontinuálne plynúť až po vypršaní predchádzajúceho.
  8. Ak po skončení predplatného obdobia nebude predplatné predĺžené úhradou na účte prevádzkovateľa, prístup k blogu sa deaktivuje. Všetky zverejnené články budú čitateľom na blogu naďalej prístupné.