Založ si blog

Začína sa súťaž #BLOGERROKA 2015 – blogeri z Pravdy, zapojte sa!

V súťaži Bloger roka 2014 bodovali aj autori, ktorí si pre svoje články vybrali priestor na Pravda.sk. V špeciálnej kategórii Najlepší blogerský príspevok 2014 sa na 2. mieste umiestnil Martin Sýkora alias mitopp.

 

V tejto skupine, kde sa, na rozdiel od ostatných, nesúťažilo so všetkými príspevkami na blogu, ale len s jednotlivými článkami, zaujal porotu cestopis Belehrad – mesto s nezabudnuteľnou atmosférou.

 

Do päťčlenného finále v kategórii Ekonomika, spoločnosť a biznis sa dostala so svojím blogom Od eka do eka ekonomická redaktorka Pravdy Lenka Buchláková, ktorá sa umiestnila na 4. priečke.

 

Agentúra MEDIA IN vypísala 2. ročník súťaže Bloger roka a prihlasovanie do nej sa začína dnes, 1. marca. Na Pravda.sk je zaregistrovaných 3322 blogov a viaceré z nich sú konkurencieschopné na celom slovenskom blogovom trhu.

 

Ak teda máte pocit, že práve ten váš blog by v súťaži #BLOGERROKA 2015 mohol zabodovať, alebo máte aspoň ambíciu skúsiť to, neváhajte a prihláste sa. Vyzývame vás aj preto, že Pravda sa stala mediálnym partnerom súťaže, lebo chce svoje blogy zviditeľniť ešte viac. Budeme vám držať palce! Nominovať svoj blog či vlog je možné od 1. marca do 10. apríla 2016 na www.blogerroka.sk.

 

Podrobnosti o súťaži nájdete aj tu.

Polícia prehľadáva súdy, bomba

Na bratislavských školách nahlásili bombu. Polícia evakuuje študentov, niektoré rušia vyučovanie

03.05.2024 10:35, aktualizované: 10:43

Výhražný e-mail obdržali vo viacerých školách aj v bratislavskom Starom Meste.

Praha / Policie CZ /

Do českého gymnázia násilne vtrhol neznámy muž, polícia evakuovala študentov

03.05.2024 10:20

Polícia neskôr na Twitteri (X) uviedla, že zadržala podozrivého.

Zuzana Dolinková / Robert Fico /

Dvestomiliónová injekcia pre nemocnice má vyriešiť ich nekončiace dlhy. Dolinková však nastavila pravidlá

03.05.2024 10:00

Ústavné zdravotnícke zariadenia sú zadlžené natoľko, že čelia žalobe Európskej komisie pred Európskym súdnym dvorom za neskoré platby.

Niger / Rusko /

Ruské jednotky vstúpili na leteckú základňu v Nigeri, ktorá hostí americké sily

03.05.2024 09:07

Krok ruskej armády stavia americké a ruské jednotky do tesnej blízkosti v čase, keď sa vojenská a diplomatická rivalita oboch krajín čoraz viac vyostruje v súvislosti s konfliktom na Ukrajine.