Založ si blog

Začína sa súťaž #BLOGERROKA 2015 – blogeri z Pravdy, zapojte sa!

V súťaži Bloger roka 2014 bodovali aj autori, ktorí si pre svoje články vybrali priestor na Pravda.sk. V špeciálnej kategórii Najlepší blogerský príspevok 2014 sa na 2. mieste umiestnil Martin Sýkora alias mitopp.

 

V tejto skupine, kde sa, na rozdiel od ostatných, nesúťažilo so všetkými príspevkami na blogu, ale len s jednotlivými článkami, zaujal porotu cestopis Belehrad – mesto s nezabudnuteľnou atmosférou.

 

Do päťčlenného finále v kategórii Ekonomika, spoločnosť a biznis sa dostala so svojím blogom Od eka do eka ekonomická redaktorka Pravdy Lenka Buchláková, ktorá sa umiestnila na 4. priečke.

 

Agentúra MEDIA IN vypísala 2. ročník súťaže Bloger roka a prihlasovanie do nej sa začína dnes, 1. marca. Na Pravda.sk je zaregistrovaných 3322 blogov a viaceré z nich sú konkurencieschopné na celom slovenskom blogovom trhu.

 

Ak teda máte pocit, že práve ten váš blog by v súťaži #BLOGERROKA 2015 mohol zabodovať, alebo máte aspoň ambíciu skúsiť to, neváhajte a prihláste sa. Vyzývame vás aj preto, že Pravda sa stala mediálnym partnerom súťaže, lebo chce svoje blogy zviditeľniť ešte viac. Budeme vám držať palce! Nominovať svoj blog či vlog je možné od 1. marca do 10. apríla 2016 na www.blogerroka.sk.

 

Podrobnosti o súťaži nájdete aj tu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.